Concurs de creație Informatia IRL – Turist în Irlanda!

Concurs de creație - Turist în Irlanda

Concurs de creație Informatia IRL – Turist în Irlanda

Informatia Irl lansează un concurs de creativitate, concurs al cărui câștigător va primi 100 de euro!

Participanții vor trebui să scrie un articol care să fie inclus în categoria Turist în Irlanda, articol despre un loc care l-ai vizitat, ți-a plăcut și încerci să convingi și pe alți români să-l viziteze. Articolul cu cele mai multe voturi câștigă!

REGULAMENT

Articolul trebuie să fie de minimum 500 de cuvinte despre o locație turistică sau chiar mai multe din Irlanda și să includă minim o fotografie făcută de autor la locația respectivă. Fotografia nu trebuie să fie una profesională și poate fi făcută cu telefonul mobil.

La concurs pot participa oricine, indiferent că este sau nu în Irlanda.

Toate articolele care intră în concurs vor fi publicate pe pagina noastră în categoria Turist în Irlanda, intrarea în concurs înseamnă darea acordului de publicare, numele autorului (sau pseudonimul lui) va deveni public pe internet, iar cititorii noștri vor vota articolul câștigător.
Articolele trebuiesc trimise preferabil în format word, dar dacă nu aveți word și în alte formate pe adresa de email contact@informatiairl.com și cu subiectul Concurs Turist în Irlanda. În email se va specifica numele autorului sau pseudonimul cu care vrea să publicăm articolul. La email se atașează și fotografia de la locația respectivă.

Articolele vor fi publicate pe pagina noastră de web și de Facebook în ordinea primirii, iar în luna decembrie le supunem la vot public.

Cititorii Informatia IRL și prietenii autorilor vor putea să voteze articolul care le va place cel mai mult. Mai mulți prieteni, mai multe voturi, mai multe șanse de câștig. Orice participant este câștigător prin faptul că devine un autor pe o pagină cu peste 20.000 de vizualizări zilnic.

Câștigătorul va fi anunțat înainte de Crăciun.

Suma oferită ca premiu 100€ se face prin Paypal sau prin transfer bancar.

În cazul în care găsim sponsori pentru acest concurs suma oferită ca premiu va crește sau vom oferi și premiile doi, trei.

Aviz potențialilor sponsori, dacă doriți să sponsorizați acest concurs vă așteptăm să ne contactați!

ATENȚIE: Orice articol suspectat de plagiat va fi descalificat. Plagiatul se consideră când paragrafe întregi din articol sunt copiate din alte articole publicate pe internet.

Așteptăm articolele voastre!

Mai jos postarea de pe Facebook în care anunțam ideea concursului.

Chris Danca
Follow me

Chris Danca

Blogger, fotograf și jurnalist amator, iar în viața "offline" manager al departamentului de grafică la o tipografie din Dublin, Irlanda.
Mai este cunoscut și sub pseudonimul de blog: irlandezu'zu
Chris Danca
Follow me