Română

După cum mulți știu, Informația IRL patronează și pagina de Facebook Români din Irlanda – Romanians in Ireland precum și grupul de Facebook Irlanda – Informatii – Stiri – Anunțuri.
Vechea pagină de Facebook a clubului a fost luată abuziv de la oficialii echipei, oficiali care au creat atât echipa cât și pagina, iar noi am decis să dăm o mână de ajutor echipei FC Transilvania.
Cei care urmăreau vechea pagină a echipei Transylvania FC sunt rugați să noteze această schimbare și că vechea pagină nu mai reprezintă clubul de fotbal înregistrat la Federația Irlandeză de Fotbal.
Din păcate acest abuz a fost posibil pentru că persoanele care conduc echipa și se asigură de bunul mers al echipei, sunt preocupate de fotbal și nu de aspecte precum prezența online, iar o persoană în care s-a avut încredere a profitat de acest lucru asociind pagina unui club de fotbal cu o afacere.
Mesajul oficialilor clubului este că ne puteți lua o pagină de Facebook, dar nu puteți lua echipa care continuă să evolueze în campionat și cupe, palmaresul și susținătorii adevărați.

Noua pagină de Facebook poate fi accesată aici: FC Transilvania
La fel, cititorii paginii Romani din Irlanda – Romanians in Ireland, sunt informați că profilul paginii s-a schimbat, pagina fiind donată celei mai bune echipe de fotbal românești din Irlanda.
Vă mulțumim pentru înțelegere.

English

As many of our readers know, Informația IRL has also the Facebook Page Români din Irlanda – Romanians in Ireland and the Facebook Group Irlanda – Informații – Stiri – Anunțuri.

Due some changes in the activity of the FC Transylvania we with the owners of the club decided to give a helping hand to the Romanian Club and to make a rebranding of the Facebook Page Români din Irlanda – Romanians in Ireland to the new name FC Transilvania.

The whole process of rebranding is also a part of the rebranding of the Romanian Football Club FC Transylvania in FC Transilvania.

We ask kindly all the followers of Facebook Page Romanians in Ireland, to take note of this change and if they are interested about news from Romanian Community in Ireland, informations about life in Irelanda to follow our page Informatia IRL.

Thank you for your understanding.