A început să cadă câte un geam, sentință în două procese așteptate astăzi, tinerii forțați să locuiască la părinți, atacatorii de turiști închiși și umanitatea online în Irlanda.

BttulHbCAAAyM8-

• Cumpărătorii care au vizitat Stephen Green Shopping Centre ieri după amiază, au fost foarte norocoși pentru că au scăpat fără să fie răniți. Un geam imens a căzut chiar la intrarea în centrul comercial. Geamul era de la etajul trei, unde se află magazinele Zara și H&M. (foto)

• Un om de afaceri irlandez, Breifne O’Brien, își va primi astăzi sentința pentru o fraudă de câteva milioane de euro.

• Un raport în evoluția prețurilor caselor și a chiriilor, avertizează că tinerii vor fi forțați să locuiască mult mai mult cu părinții. Același raport arată că femeile părăsesc casa părintească mult mai devreme decât bărbații.

• Trei bărbați au primit sentințe totalizând 12 ani de închisoare pentru agresarea a doi turiști americani în Temple Bar. Cei trei, i-au bătut pe cei doi americani cu sticle, provocându-le răni grave.

• Jurații din procesul Marioarei Rostas vor începe astăzi să voteze pentru o sentință.

• Există și oameni buni. După ce americanul JOE SHEEHAN a fost jefuit în timp ce salva o persoană de la înnec în Liffey River, acum o pagină de donații online pentru el a adunat 1025 de dolari pentru al ajuta să treacă peste momentele grele cauzate de furtul portofelului, și a tuturor actelor. Pagina de donații: https://www.crowdrise.com/JoeSheehan

via (1) Informatia Irl.

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne