• Saga Garth Brooks a luat sfârșit. Acesta nu va mai susține nici un concert în Irlanda, asta deși DCC i-a propus să facă 3 concerte în vară și 3 in toamnă. Garth Brooks nu dorește altceva decât cele 5 concerte propuse inițial. De joi dimineață Ticket Master va începe să returneze banii de pe biletele vândute.

• Dacă ai un laser și îl îndrepți spre avioane sau elicoptere, riști să faci pușcărie. Legea propusă va fi votată în parlament în această săptămână.

Guvernul va avea prima întrunire astăzi după remanierea guvernamentală de săptămâna trecută.

• Un bărbat de aproximativ 20 de ani a fost arestat în Cork, după ce acesta a împușcat un tânăr, de câteva ori. Rănile susținute de acesta nu sunt grave.

• Duminica care vine va fi un spectacol aviatic în Bray începând cu ora 3:30. Spectacolul, parte a festivalului Bray Summer Festival 2014, va fi transmis și online pe aertv.

Ryanair a anunțat lansarea oficială a aplicațiilor Android și Apple, prin care se pot face rezervări și check in online. Compania spune că nu va mai fi nevoie să prezinți biletul de checkin în forma tipărită, ecranul telefonului cu această aplicație fiind suficient.

via (1) Informatia Irl.

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne