Sursa: breakingnews.ie
Garda

Tânăr înecat în Louth, Temple Street Hospital inundat, grevă la Irish Rail, criză imobiliară, accidente

Sursa: breakingnews.ie
Garda

• Un băiat de 13 ani a murit înecat într-un lac de acumulare în Co. Louth. Băiatul era la scăldat cu alți prieteni când s-a produs tragedia. Autoritățile avertizează părinții și publicul în general, să fie foarte atentă în această perioadă, neobișnuit de caldă pentru Irlanda, perioadă care în mod cert va mai continua și astăzi, temperaturile ajungând și astăzi în jurul valorilor de 25 de grade.

• Operațiile la Spitalul de copii din Temple Street au fost suspendate pentru două zile din cauză că o țeavă de alimentare cu apă s-a spart.

• Sindicatele din Irish Rail au anunțat o grevă pentru data de 25 August.

• Experții avertizează că Dublin-ul este din nou în pragul unei catastrofe imobiliare similară celei de la începutul crizei economice. Prețurile caselor în Dublin, au crescut numai într-un an cu 25%. Această rată de creștere, este una artificială, nesusținută economic și cel mai probabil nu va aduce nimic bun.

• Corpul unui nou născut a fost găsit în coșul de gunoi al unei case din Cork. Garda tratează incidentul ca o tragedie personală a unei femei de 20 de ani, care a încercat să nască acasă. Femeia a fost găsită în stare de șoc.

• Un fermier din Co. Tipperry a murit aseară, după ce a căzut de pe magazia pe care o vopsea. Tată a trei copii, acesta era foarte cunoscut în comunitate mai ales în rândul fanilor GAA din zonă, iar moartea lui a întristat întreaga comunitate.

via (3) Informatia Irl.

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne