* Compania Urban Agency a trimis o propunere, prin care vrea să transforme cele două turnuri din Poolbeg în obiective turistice. Compania spune că după amenajare, cele două turnuri ar putea genera 20 de milioane de euro din turism, oferind turiștilor o vedere spectaculoasă a Golfului Dublinului și a orașului Dublin.

Turnurile Poolbeg, Dublin
Turnurile Poolbeg, Dublin

* Familia irlandezei decedate în accidentul din Ucraina spune că nu știe unde este corpul acesteia din cauza lipsei de informații din zonă. Mai multe agenții de presă au raportat în această dimineață că peste 190 de corpuri au fost puse într-un tren frigorific cu o destinație necunoscută.

* Garda cere informații de la martorii care au asistat la atacul asupra unei femei de 20 de ani ieri în jurul orei 17:30 în zona Christchurch, Dublin de către doi bărbați.

* 28.500 de persoane, printre care cei mai mulți studenți ce au terminat studiile au aplicat pentru aproximativ 500 locuri de funcționari publici, pe un salariu de 11 euro/oră.

* Un bărbat de 34 de ani din Finglas a fost acuzat cu aparteneța la IRA. Acesta va rămâne în custodie până pe 25 iulie, când va putea cere cauțiune până la proces.

Foto credit: William Murphy Sursa: Breakingnews.ie

via (1) Informatia Irl.

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne