Carla’s Dreams revine în Irlanda

Pe 31 Martie, aceștia pot fi văzuți și ascultați la celebra locație Wright Venue în Swords.


Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei de anul trecut al Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria.

Anul trecut, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Biletele s-au pus în vânzare pe EVENTBRITE.IE

ATENȚIE: EVENIMENT DESTINAT PERSOANELOR PESTE 14 ANI însoțiți de un adult (minorii trebuie să părăsească clubul imediat după concert)
PM(Facebook) pentru a rezerva o masa ori email bestfromromania@gmail.com
Event link: https://www.facebook.com/events/2144948962393760/

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne