Bună dimineața! Știrile Informatia Irl de Marți:

• Garda încă se află la locul unei altercații de aploare, între două bande rivale în Finglas. O bătaie a început aseară într-o zonă ocupată de travellers, o persoană fiind spitalizată în jurul orei 09:30. Serviciile de urgență, pompierii, ambulanțe și unitățile Garda înarmate s-au deplasat la fața locului. Deși noaptea unitățile înarmate ale Garda au încercat să aplaneze conflictul, la această oră încă se mai negociază cu persoanele implicate în conflict. Nici o persoană nu a fost arestată (foto: Drumul dintre Blanchardstown și Finglas a fost închis aseară).
• Vameșii au confiscat pastile tranchilizante în valoare de 60.000 de euro. Pastilele veneau din Marea Britanie și erau destinate unei case din Blanchardstown. Trei persoane au fost reținute.
• Doi alpiniști irlandezi au murit ieri în timpul escaladării celui mai mare munte din Europa, Mount Blanc. Aceștia au căzut în gol de la 200 de metri după ce coarda de alpinism care îi susținea s-a rupt.
• Ivor Callely, fost senator, a primit o sentință de 5 luni de închisoare, pentru că a decontat convorbiri telefonice inexistente în timpul mandatului, fraudând statul cu 4000 de euro.
• Garda avertizează că hoții folosesc copii pentru a intra în case pe geamurile mici (de la baie sau bucătărie). Un număr de astfel de furturi s-au întâmplat în Laois și Offaly, săptămâna trecută.
• Secvențe din noul film Star Wars se filmează astăzi în Co. Kerry, echipa condusă de regizorul JJ Abrams aflânduse deja la locul filmărilor pe insula Skellig Michael.

http://www.informatiairl.com/stirile-diminetii-din-irlanda-2/

Informația Irl
Urmărește-ne

Informația Irl

Portal dedicat românilor din Irlanda
Știri și informații din Irlanda
Informația Irl
Urmărește-ne